De enige echte MijnSlipjes.nl

De enige echte MijnSlipjes.nl – al jaren actief!


Lieve Bezoekertjes,

Ongeveer een jaar geleden dacht ik er al aan om een blog te schrijven over een site die veel op mij lijkt.
Maar ik had er geen zin in om ze aandacht te gaan geven, maar helaas moet ik er nu wel wat over zeggen.

De site mijnslipje.com dus zonder S en met .COM erachter is nu iets meer dan een jaar actief.
Mijn mening is dat ze proberen mijn bezoekers te krijgen die normaal op mijn site terecht komen bijvoorbeeld via de zoekmachines zoals Google.

Omdat ik soms registraties krijg van dames die denken hier op mijn site te kunnen verkopen ben ik toch maar overstag gegaan om dit bericht te schrijven.
Meiden, dit is mijn eigen site niet voor jullie om nogmaals duidelijk te zijn!

Over de site die dus naar mijn mening op mij probeert te lijken. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met mijn site mijnslipjes.NL (op 11-10-2013). Ongeveer een een week later (op 18-10-2013) is de .com domeinnaam aangemaakt. De site hebben ze een lange tijd niets mee gedaan.
Tot dat de site in elkaar werd gezet zodat de site op 07-01-2014 te koop stond op internet.
September-2015 is de site helemaal van uiterlijk veranderd en pas echt wat mee gedaan. En sinds begin februari 2016 zijn ze actief op Twitter.

Het laatste jaar adverteren er op die site heel veel Michelle’s en tegenwoordig verloten ze ook meerdere malen gedragen slipjes, toevallig allemaal van een ene Michelle. Nu doen ze ook veilingen van gedragen slipjes… weer van Michelle mede mogelijk gemaakt door mijn slipje.com.
Jullie zullen vast wel denken trek je er niet zoveel van aan? Nee dat wil ik ook niet, maargoed mijn klanten zullen gauw op Mijn Slipje(s) Michelle zoeken via Google en waar komen ze dan op uit? Niet op mijn website.
Het is een hobby van mij en het moet leuk blijven om een kleine bijverdienste te hebben en niet je constant bezig te moeten houden met anderen die van je overkopiëren. Man man man bemoei je met je eigen.

Ook wil ik even kwijt dat er al meerdere keren mijn foto’s zijn gejat en geplaatst zijn op die site. Vandaar dat ik in de meeste foto’s nu een tekst er door heen heb. Wat ik met mijn blog bericht wil zeggen is dat ik NIET mijnslipje.com ben en mijn site zeker niet bedoeld is om andere dames er op laat verkopen.
Daarvoor kun je beter naar www.slipjesmarkt.nl gaan dames, gelieve mij hier niet mee storen.

Andere sites die je tegenkomt met mijn naam, dat ben ik waarschijnlijk niet.
Als je meemaakt dat dit niet het geval is kun je me altijd een mailtje sturen naar: info@mijnslipjes.nl

Je kunt mij vinden op:
Mijnslipjes.nl – mijn website waar ik mijn spulletjes verkoop
Sexjobs – daar adverteer ik met mijn gedragen slipjes
Slipjesmarkt.nl/verkoper/michelle/ – waar ik ook op verkoop

 

Liefs en kusjes,
de enige echte Michelle – Mijnslipjes.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.