*** Betalen is discreet er komt geen vermelding van mijn website op je afschrift te staan ***

Veel betaalopties in mijn webshop. Je kunt bij mij een gedragen string kopen en op veel verschillende manieren betalen. Ook achteraf of met betaalkaarten.

De voordelen van betalen via iDEAL

Heb je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Tridios Bank. Dan kun je online en via je telefoon gemakkelijk en zonder toeslag via iDEAL betalen.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL is in een paar stappen afgerond:

  • Je bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waarbij je alle bankzaken online regelt
  • Je komt na de laatste stap in de bekende omgeving van je bank
  • Login in je bankomgeving en keur de betaling goed
  • Je keert terug naar de website en de bestelling is geslaagd!

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe je met iDEAL kunt betalen? Kijk dan op de website van iDEAL voor meer uitgebreide informatie voor consumenten.


Overboeken op het moment dat u het uitkomt

Overboeking: Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor de betaalmethode overboeking, word je automatisch verwezen naar het betaalscherm. Op dit scherm ziet je alle informatie die je nodig hebt voor het betalen van je bestelling. Wil je de betaling op een later moment uitvoeren? Dan kan je jouw e-mailadres achterlaten. Er wordt dan automatische een e-mail met informatie over je order en alles wat nodig is om de betaling te voldoen. De taal van die e-mail wordt afgestemd op de taalkeuze die je hebt ingesteld op het betaalscherm. Europese overschrijving Sinds de invoering van de SEPA standaard is de term ‘Europese overschrijving’ gelanceerd, ook wel SEPA overschrijving of Eurobetaling genoemd. Met de Europese overschrijving kan in heel Europa geld tussen euro-rekeningen overgeboekt worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de invoering van een uniform bankrekeningnummer, het IBAN nummer.


achteraf betalen met Billink

Eerst ontvangen, dan pas betalen met Billink

Wil je eerst je bestelling ontvangen voordat je betaald? Of heb je momenteel geen bankpas bij de hand? Dan kun je kiezen voor achteraf betalen met Billink. Billink voert voor MijnSlipjes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via email ontvangt om het gekochte product te betalen. Je dient na ontvangst van je digitale factuur binnen 14 dagen je bestelling te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Lees de voorwaarden voor achteraf betalen met Billink

 


Geld opsturen per post

Geld opsturen per post

Wil je het geld per post naar mij opsturen? Stuur het geld tussen een dubbelgevouwen A4 papiertje op zodat het niet van buitenaf niet zichtbaar is wat er in zit.


Hoe werkt betalen via Bancontact

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Het is te vergelijken met het Nederlandse betaalsysteem iDeal en zeer geschikt om te betalen bij internettransacties.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Een aankoop is in een paar seconden betaald. Je klikt op Bancontact in de lijst met betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van een nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). 
De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
 In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.


Sofort banking

Hoe werkt betalen via Sofort Banking

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van SOFORT Banking, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren. SOFORT Banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. SofortBanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Hoe werkt het

  • Kies het land en bank waarmee je de overschrijving wilt uitvoeren.
  • Je komt in het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meldt je aan met je gegevens voor Internetbankieren. De gegevens worden gecodeerd aan jouw systeem voor Internetbankieren overgedragen.
  • Je wordt naar een bevestigingscode voor het tekenen en uitvoeren van de overschrijving gevraagd. Deze code verkrijg je zoals gewoonlijk via de kaartlezer of via je bank.
  • Je ontvangt nu een samenvatting van uw overschrijving of meteen de bevestiging van Mijn Slipjes. Zo beschik je over alle informatie over jouw aankoop.

SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT Banking maak je simpelweg gebruik van je beproefde, veilige Internetbankieren.


Giropay

Giropay – Duitse betaaldienst

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PDS Bank. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.


MyBank - Europese betaaldienst

MyBank – De Europese iDeal

Mybank is een Europees alternatief voor diensten zoals iDEAL, Bancontact en Giropay. U betaalt bij Mybank via de vertrouwde omgeving van uw bank. Nederlandse en Belgische banken zijn (nog) niet aangesloten bij Mybank. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.


VVV Cadeaukaart

Betalen met de VVV Cadeaukaart kan door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren.
Je hoeft niet het volledige bedrag dat op de kaart staat te besteden.
Het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart?
Dan kan je de rest van het bedrag betalen via één van de andere betaalmethoden zoals iDEAL.
Wanneer de bestelling geannuleerd wordt voordat deze volledig via een andere betaalmethode is afgerond, dan wordt het saldo weer teruggeschreven op de cadeaukaart.


 

Yourgift Card

Betalen met de YourGift Card kan door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren.
Je hoeft niet het volledige bedrag dat op de kaart staat te besteden.
Het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart?
Dan kan je de rest van het bedrag betalen via één van de andere betaalmethoden zoals iDEAL.
Wanneer de bestelling geannuleerd wordt voordat deze volledig via een andere betaalmethode is afgerond, dan wordt het saldo weer teruggeschreven op de cadeaukaart.


Telefonisch afrekenen

Telefonisch afrekenen

Je betaalt door te bellen naar een 0900-nummer. Dit nummer wordt getoond na het kiezen voor deze betaalmethode. Je volgt de instructies aan de telefoon op en je ziet op het scherm wanneer je betaling voltooid is. De bestelling wordt hierna direct verwerkt.

Lees de instructies